Servicii profesionale de transport rutier


       Suntem o companie de transport si casă de expediție care dispune de 20 camioane proprii - euro 6 (mărcile DAF si Mercedes )  . 

        Acestea sunt însoțite de remorci ( Krone si Kogel ) cu prelate mega ce dețin certificate code XL si ADR .  Efectuam Transporturi rutiere de mărfuri  regulat pe relațiile : Romania- Anglia si retur, respectiv Romania- Irlanda si retur. Ocazional optam si pentru alte destinații de pe teritoriul European. Asigurările CMR pentru marfa transportata sunt in valoare de 100 000 euro.

        In depozitul nostru de tranzit din Sebeș, deschis non-stop, se pot efectua încărcări/descărcări sau poate găzdui 100 paleți.

        Personalul nostru calificat, este orientat in vederea soluționării nevoilor clienților noștri , gestionând cu seriozitate si profesionalism fiecare transport in parte.

        Compania noastră se regăsește pe :

  • Bursa de transport - ID 171402,
  • Timocom – ID: 330220,
  • Transeu – ID: 923419.

Pachet complet de servicii de transport


    In afara principalelor servicii de transport rutier intern si international de mărfuri vă oferim suplimentar și servicii de transporturi  pe calea aerului, a apei precum si transporturi feroviare.


Cel mai bun preț pentru dumneavoastra !


Pentru o vă putea oferi o estimare optimală de preț  in funcție de traseu si alte eventuale particularitati ale bunurilor Dvs. care trebuiesc transportate,  vă rugăm să ne contactați !Cere preț OPTIMAL !
©2024 Danim Cargo Expres SRL. All Rights Reserved. Designed By Pandora Soft